marți, 4 mai 2010

Un diplomat a omorat un basist

Ironia a facut ca zilele trecute sa ma aflu in masina asteptand langa intersectia unde a fost ucis Teo Peter si la radio sa fie o emisiune cu Silviu Ionescu. Pentru cei care nu stiu sau au uitat sau se plictisesc de au ajuns sa citeasca blogul asta, Teo Peter a fost ucis de un soldat american beat manga ce conducea o masina mai puternica decat taxiul in care se afla fostul basist de la Compact. Soldatul s-a intors in SUA si isi traieste linistit visul american.
Faptul ca soldatul american a primit doar o "scrisoare de mustrare" este si vina autoritatilor care au un acord de extradare prost facut cu SUA, unic pentru o tara europeana, in detrimentul justitiei si adevarului.
Peste 5 ani, arc in timp, dl Silviu Ionescu, atasat la Singapore omoara aparent sau nu un om. Nu se stie daca a fost sau nu el, cert e ca justitia din Singapore spune ca a fost el. Si el s-a intors cu tot cu imunitate in Romania. Iar statul roman procedeaza precum statul american : isi protejeaza cetatenii in defavoarea justitiei. Pariez ca dl Silviu Ionescu a primit tot o scrisoare de mustrare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu