duminică, 17 ianuarie 2010

Sunt atacat energetic

Sunt obosit. Zilnic, adica doar joia. Sunt atacat energetic, dar in marea majoritate nu direct de oameni ci prin intermediari.
Dimineata sunt atacat energetic de masini. Desi am doar 2 intersectii pana la metrou si inca 2 intersectii pana la birou (si sunt intersectii usoare, adica semaforizate). Masinile nu ma ataca fizic (pana la urma), doar psihic.
In metrou sunt atacat energetic de fitzuicile de acolo plus Libertatea, Cancan si Click. Pe care nu le cumpar (sau le iau gratis) ci sunt energetic obligat sa le citesc peste fiind plasate fizic fix in fata ochilor mei.
La birou sunt atacat energetic de calculator, care se mai si blocheaza (il rog pe dl Bill Gates sa schimbe ecranul albastru cu o poza mai zen, te rog Bill). Alteori ma atac singur energetic accesand diverse siteuri pe internet cu discutii tampite (precum acest post).
Din cand in cand ajung acasa la Brasov unde ma uit la televizor. Aceste atacuri sunt foarte dure: mi se pare ca dupa ce inchid televizorul sunt mai prost decat eram atunci cand l-am deschis. (mai ales in cazul televiziunilor de stiri Antena si Realitatea).
Dar cel mai rau atac energetic il am de la Statul Roman.

va urma

5 comentarii:

  1. Hai ca incet incet te transformi intrun liberal extermist si o sa ceri dizolvarea statului :).

    RăspundețiȘtergere
  2. a iesit ion iliescu si a facut ordine:
    http://www.mediafax.ro/politic/cum-comenteaza-iliescu-atacul-energetic-asupra-lui-geoana-5362814/

    deci, mai draga, cu "astfel de naivitati" nu facem treaba. nu exista asa numite atacuri energetice. se merge prea departe. de acord cu iliescu, s-a sarit calul. cine face energia asta din sa zicem carbune? minerii. ei bine da, atacat de mineri se poate. important si ce forma de energie este aleasa in atac, bai, da-mi voie.

    RăspundețiȘtergere
  3. deci tot la Iliescu se apeleaza pentru a face ordine...

    RăspundețiȘtergere
  4. nu, la mineri.
    n-ai inteles nimic.

    e si normal. nu esti animat de un inalt simtamant civic, alaturi la bine dar, mai ales, la greu.

    RăspundețiȘtergere