luni, 8 martie 2010

Oscar si locker ranit

Singura surpriza vine de la singura sectiune pe care ne intereseaza, nu-i asa, adica Cle mai bun film Strain, castigat de "El Secretos de sus ojos". In rest, cam trist, cu un plus pentru Waltz si faptul ca, totusi, baietii in albastru nu au prea castigat.

3 comentarii:

  1. Eu cred ca marea surpriza e totusi ProTv-ul, care in seara Oscarurilor a difuzat filmul castigator. Am fost oripilat dimineata cand am aflat ca m-am uitat la un film de Oscar nu la un film cu Chuck Norris.

    RăspundețiȘtergere
  2. Totusi, cand vezi un film, cred ca ai putea sa faci diferenta intre unul bun si unul de genul celor difuzate de obicei de protv ... nu trebuie sa astepti dimineata sau un concurs cu premii care sa faca diferenta in locul tau

    RăspundețiȘtergere
  3. Filmul era oricum vechi. Eu l-am vazut anul trecut pe vremea asta, el fiind de fapt scos in 2008. Filmul nu e mare lucru, Inglorious Basterdz fiind cel mai bun din lista de acolo, dupa parerea mea. Dar, oricum, nu conteaza. Daca te uiti la ultimele filme care au castigat oscarul, iti dai seama ca este o festivitate care nu conteaza in cinematografia buna actuala. Mult mai aproape de noi mi se par a fi premiile filmului european sau filmului britanic.

    RăspundețiȘtergere