vineri, 11 decembrie 2009

Candidatii la presidentie 2014 (sau 2012)

PNL - Crin Antonescu (tot el, of of, mai mai, cu sanse mult mai mari)
PSD - Cristian Diaconescu (tot un diplomat de paie)
PDL - Mihai Razvan Ungureanu (il antreneaza dl Basescu la SIE)

Pe restul ii stiti (Vadim, Cernea, Becali, un ungur) cu diferenta ca va aparea si un candidat independent cu mai multe sanse decat dl Oprescu, dar tot degeaba.

4 comentarii:

  1. Oho, mai sunt cinci ani pana atunci. Crin cred ca dispare si MRU poate candideaza de la PNL :) (daca nu ma insel este inca membru PNL - autosuspendat parca). PDL-ul are timp sa creasca pe cineva, dar cred ca ar trebui sa fie tot cineva ales in prealabil. Poate Negoita, daca are curajul sa fie si primar general cativa ani.

    RăspundețiȘtergere
  2. ma tem ca mru iese din discutie, tocmai pentru ca se antreneaza la sie; in echipele occidentale nu credd ca se fac transferuri de genul asta

    RăspundețiȘtergere
  3. mru treb scos de la naftalina dar asta numai peste vreo 2 ani. va fi interesant de vazut cum. cel mai probabil va fi din nou membru de guvern si ministru de externe. efectiv va fi un proiect MRU :) el nu e chiar politician ci un birocrat-istoric asa ca PDL-ul sau PNL-ul vor trebui sa il ceara, sa il prouna. nu va fi invers MRU sa reformeze PNL-ul sau PDL-ul. sansele lui data fiind apropierea de base sunt mult mai mari in PDL.
    crin e pa, mai are 2 ani maxim.
    cristian e ok, il vad ministru de externe toata viata, nu ar fi rau, dar de asemenea este un om permanent numit, tot un proiect :)
    oameni reali nu avem?

    RăspundețiȘtergere
  4. haaaa, ce tare! :)
    Cristi

    RăspundețiȘtergere