luni, 28 decembrie 2009

Cel mai bun live 2009

Mentiune - Byron acustic in curte la Fabrica

A fost un concert foarte intim, eram la o masa in spatele bateriei cu boxele sub masa, in care baietii au cantat la liber destul de mult (Zeitgeist in versiune acustica suna mult mai bine decat pe CD si are peste 10 minute ca sa o pot pune pe youtube)

Locul 3 - Faith No More la Polivalenta

S-a auzit prost.A fost caldura de august bagata in Polivalenta. Au fost si acuzatiile de playback din Catavencu (Fuck you, mr Varzaru!). Au fost fanii melodiei Easy ingroziti de huruielile de la celelalte melodii. Au fost fanii de la celelalte melodii, ingrozitori. Dar, peste toate, Mike Patton si amicii au facut sa fie o seara electrica.

Locul 2 - Porcupine Tree la Almada (oras portughez comunist)

Totul a fost perfect, uns. Partea intai a fost ultimul album cap-coada (care e foarte bun, dar are bucati cam redundant-repetitive). Partea a doua a fost fara greseala cu melodii de pe celelalte albume.9un plus la Anesthetize0

Locul 1 - Nine Inch Nails la Peninsula

Unul dintre cele mai bune concerte pe care l-am vazut in Romania (impreuna cu Muse si Dream Theater) ca sunet si energie. A fost si in aer liber cu Primal Scream in deschidere. A avut de toate pentru mine, de la Americans la Hurt si la Piggy.

4 comentarii:

  1. Pai zice acolo: eu am inregistrat o melodie la concert dar are mai mult de 10 min si nu pot s-o pun pe youtube. Si apoi, mai e si mentiune...

    RăspundețiȘtergere
  2. are dar nu vrea sa puna. cam asta e raspunsul de fapt.

    RăspundețiȘtergere
  3. am pus melodia pe vimeo, daca tot s-a cerut atata...

    RăspundețiȘtergere